Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Разяснение за Провал в Белот!

Разяснение за Провал в Белот!

karry 07 декември 2021

Уважаеми потребители,

След въвеждането на опцията за доклад чрез десен бутон от игралната маса на играта Белот, започнаха ежедневно да пристигат огромен обем от доклади за провал.
Идеята за този вид доклад е, ако някой умишлено започне да проваля играта тенденциозно, то ние да гарантираме, че играчът ще бъде наказан.
Екипът на сайта в годините се е стремял да съблюдава коректната игра, но никога не е имал за цел да наказва за лоша игра или за това, че някой е начинаещ.
Поради тази причина, ще внесем малко яснота относно този вид доклад и за какво точно ще се налагат наказания:

Провал се счита когато даден потребител започне тенденциозно да прави обяви без да има нужните карти. Пример – Всичко коз без вале, без коз без тузове, боя без да има дори 1 карта от тази боя. Или да хвърля високи карти по време на разиграване в полза на противника.

Категорично няма да се налага наказание при:
грешен клик при обява
лошо отиграване
непознаване на играта
обява на риск
контра при краен резултат

Масово се наблюдава, че след загуба се докладва играта за провал и се желае наказание на партньора! Подобна практика няма да се толерира и под никаква форма няма да се налага наказание!
Ежедневно има потребители които докладват всяка игра и специално се обръщаме към тях с предупреждение, че от днес ще има наказание за тях, ако засечем некоректен доклад.

Екипът на сайта ви моли за по голям толеранс, за по-голямо уважение на игралните маси и за по-голямо търпение, дори да сте се паднали с по слаб партньор.

Светли празници от екипа на djagi.com


__DaRReW__ 07 декември 2021

Подкрепям! И благодаря! Аз например, не съм играл белот от 10-на години. И е нормално,да съм слабичък. Не е престъпление. Но не смея да седна да играя, именно заради тези доклади,и евентуално,наказания. Лек ден!

p4elarq69 07 декември 2021

защо не направите малко подобрения относно "наливането" на карти в полза на едната или другата двойка, много често това проваляне на играта идва точно оттам, от изнервянето, когато хората виждат как на противника се налива безобразно, а на тях само 7 и 8 емотикона

_ZloboMiR_ 07 декември 2021

Уважаем екип,

Какво означава търпение? Да кажем паднал ми се е някакъв слабак, с когото е ясно че ще загубя играта, длъжен ли съм да си загубя и времето, докато това стане? Който не може да играе да се пуска с ботове и да не губи времето на хората.

Светли празници

analitik99999 08 декември 2021

Когато се играе в турнир,където не избираш парта си,и ти се падне "неграмотен",поне да има честа да стане,да не ощетява другия,защото може да не е имал загуба и да се бори за класация. Това го правим малцина,вместо да ни унижават със замерване.Относно "наливането" на карти при едната вдойка,в последно време е често явление.Не само при белота е така,при таблата също/почти приключваш играта,и хоп,3 поредни чифта за опонента. Светли празници!

Mari.O 08 декември 2021

емотикона Подкрепям те и аз analitik99999 . Попадна ли на такъв той не става но ставам аз. Относно играта табла без коментар емотикона

analitik99999 08 декември 2021

Mari.O,не излизат,за да вземат 2 точки,ако не ни издържат нервите.Но по-добрия вариант в такъв случай,е да дадеш контра,че така и така те повлича,поне и той да излети.Гледа всеки ден класацията,и все по-слаби играчи водят и печелят/на гърба на парта си/. емотикона

franki11 09 декември 2021

С големите рейтинги се скъсахте да ревете, след като повечето сте си ги направили на приятелски маси. "Големите майстори" ставате много досадни с това си ревливо държание като пренебрегнати селски моми на мегдана. Половината майстори са въздух под налягане на случайните маси.

analitik99999 09 декември 2021

franki11,Големите рейтове са от времето,когато игрите с роботи се зачитаха.Тия си смениха никовете/мислят ни за малоумници/, Защо не ги виждам в скритите турнири? Отговора е ясен за всички...А това,че "реват",техен проблем.Нали заради тях направиха 2 групи в сряда,и пак реват, емотикона

karry 09 декември 2021

Много ви се моля, когато има зададена тема във форума да се пише по нея! Кой какъв рейтинг и кога и как го е правил си го дискутирайте на личен.
Темата е за провал е създадена следствие на масово докладване на игри!
Никой не желае да наказва за рискова игра и за това е оповестено какво се счита за провал и кога е наказуемо!

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 813 Мнения: 21362
Премахни рекламата